Yrittäjyysvalmennukset

Miten

Ideat käytäntöön

Toteutamme valitsemillenne nuorille kolmen kuukauden yrittäjyysvalmennuksen, jonka tarkoitus on nostattaa nuorten innostusta yrittäjyyteen ja löytää oma polkunsa. Valmennus on hyvin käytännönläheinen ja nuorilla on mahdollisuus tienata rahaa itselleen.

Ideasta toteutukseen

Nuorten yrittäjyysvalmennus 18-29

Valmennuksen sisältö

Kokonaisuus on suunniteltu yhteistyössä Muuramen ja Savonlinnan yrittäjyystalojen kesken, joissa molemmissa on yli vuosikymmenen kokemus yrittäjyysvalmennuksesta. Valmennuksista on saatu mainioita tuloksia nuorten aktivoinnista. Monet ovat työllistyneet jo valmennuksen aikana, osa sen jälkeen ja osa perustanut oman yrityksen. Valmennuksessa läpileikataan työelämän ja yrittäjyyden teemoja, joita ovat mm. johtaminen, asiakkuudet, markkinointi ja myynti, talous sekä yrittäjyys. Tavoite on sytyttää aktiivisuus ja omatoimisuus nuorissa, jotta he työllistyvät ja pärjäävät työelämässä.

Valmennus antaa myös hyvät eväät yrittäjyyteen.

Valmennus sisältää 12 valmennuspäivää ja 8 etäpäivää. Valmennuspäiviin sisältyy ruokailut. Valmennuksen aikana nuoret toteuttavat itse ideoimansa oikean projektin oikeilla asiakkailla ja oikealla rahalla. Näin valmennuksen sisältö sovelletaan käytäntöön ja nuoret pääsevät myös luomaan suhteita elinkeinoelämään.

Valmennuksesta saat tarvittavan tietotaidon yrittäjänä toimimiseen ja pääset kasvattamaan verkostojasi.

Innola logo-03

Kenelle?

Soveltuvat nuoret

Valmennus soveltuu kaikille nuorille, sillä menetelmässä tuetaan nuorten omaehtoisten ideoiden toteutusta. Suosituksena on että nuoret olisivat suurin piirtein samaa ikäluokkaa tai samassa elämäntilanteessa. Valmennuksissa on kumppaneina paikallisia yrittäjiä.

Mietityttääkö yrittäjyysvalmennus?

Kysymyksiä ja vastauksia

Yrittäjyysvalemnnuksessa opit yrittäjyyden perusasiat ja pääset oppimaan oikeilta yrittäjiltä.

Valmennuksesta saat tarvittavan tietotaidon yrittäjänä toimimiseen ja pääset kasvattamaan verkostojasi.

(odotuksina vaikeus ja riskialttius, todellisuus positiivisempia juttuja jotka oppii yrittäjyysvalmennuksessa)

Ota meihin yhteyttä

Ja ole mukana rakentamassa tulevaisuuden tekijän urapolkua

Mitä nuoret sanovat meistä

Kokemuksia Innolasta