Workshopit

Miten

Ideat käytäntöön

Eri kohderyhmille järjestämme workshoppeja, joissa osallistujat itse pääsevät aktiivisesti työstämään käsiteltävää teemaa. Teemana voivat olla esimerkiksi nuorten työllistyminen ja yrittäjyys, tapahtuman järjestäminen, osallisuus, vaikuttaminen tai unelmat.

Workshopit nuorille tai nuorten kanssa työskenteleville

Kenelle workshop on suunnattu?

Soveltuvia nuoria ovat yrittäjyydestä kiinnostuneet nuoret, jopoluokat, yrittäjyyskurssit, nuorisotilat ja muut nuorisoryhmät. Vastaavasti aikuisten ryhmä voi koostua opettajista, nuorisotyöntekijöistä, näkökulmia kaipaavista toimijoista tai nuorisotyön opiskelijoista. Workshopin sisältö muokataan osallistujien mukaan.

Mitä workshopista saadaan?

  • Innostusta ja tekemisen halua
  • Konkreettisia työkaluja kehittää valittua aihetta

Konttoriarki vai vauhti ja vaaralliset tilanteet? - Testaa yrittäjyyttä Innolassa.

Innola logo-03

Jokaiselle jotakin

Esimerkkejä workshopeista

Unelmille siivet -workshop

Unelmien projektin/kesätyön nuorelle tuottavan palvelun tavoitteena on, että nuoret pääsevät ideoimaan unelmiensa projektia/kesätyötä yksin ja yhdessä. Samoista asioista kiinnostuvat nuoret löytävät toisensa ja tiiminä ideoivat, suunnittelevat ja toteuttavat asiat käytännössä.

Erilaisten osallistavien menetelmien avulla etsitään nuoren ja koko ryhmän vahvuuksia ja oman kokoisia haasteita. Työpaja kestää neljä tuntia ja voidaan toteuttaa ryhmätyöskentelytilassa.

Innovaatiosta yritykseksi -workshop

Innovaatiosta yritykseksi työpaja on tarkoitettu yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille. Työpaja sisältää kaksi osaa, jossa käydään läpi innovaation tarkoitus ja kuinka siitä rakennetaan yritystoimintaa. Työpaja sopii esimerkiksi kouluihin yrittäjyyskurssin osaksi.

Workshop

Hinta

Workshop maksaa 490 € +0,45 €/km. Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa. Ryhmän maksimikoko on 30 henkeä. Workshop toimii parhaiten kaksiosaisena. Toisessa osassa paikallisille nuoria ohjaaville aikuisille järjestetään oma valmennus projektien valmentamisen näkökulmasta.

Ota meihin yhteyttä