Lempäälän yrittäjyysvalmennus 3

Treenaa yrittäjän tärkeimpiä taitoja

Nuorten yrittäjyysvalmennus antaa hyvän ja monipuolisen kokonaiskuvan erilaisista yrittäjän työtehtävistä ja kehittää niissä tarvittavia taitoja. Yrittäjän tärkeimmät taidot auttavat niin työntekijää kuin yrittäjiksi aikovaa, mitä tahansa haluatkaan tulevaisuudessa tehdä. Yrittäjyyden ei tarvitse olla suunnitelmissasi, sillä halu kokeilla uutta riittää. Valmennuksesta saat paljon yrittäjämäistä asennetta, jolla pärjäät hommassa kuin hommassa.

Valmennuksen tyyli poikkeaa totutusta, sillä luennoilla istuminen ja ulkoa oppiminen eivät kuulu yrittäjän arkeen. Teemme oikeita töitä, oikeille asiakkaille ja oikealla rahalla. Valmennuksesta on myös mahdollista tienata rahaa ja valmennus ei maksa sinulle mitään.

Yrittäjyysvalmennus sisältää:

  • 12 valmennuspäivää Lempäälässä
  • oman projektin toteutusta yhdessä tai yksin
  • ratkaisemme erilaisia yrittäjien haasteita
    • Teemoina johtaminen, asiakkuudet, markkinointi, innovointi ja tuotteistaminen
  • kiinnostavien yrittäjien kohtaamisia

Kenelle yrittäjyysvalmennus sopii?

  • 17 – 29 -vuotiaille
  • ei osaamis- tai työkokemus vaatimuksia
  • työttömille, työssäkäyville tai opiskeleville

Mitä valmennus antaa?

Kontaktipäivien aikana käymme läpi työelämän ja yrittäjyyden teemoja. Tärkeimmät teemat ovat johtaminen, myynti ja markkinointi, innovointi, tuotteistus ja talous. Kaikki opit sovelletaan käytäntöön projektissa ja yrityscaseissa, joita toteuttaessa pääsee rakentamaan suhteita paikalliseen yritysmaailmaan. Valmennuksen avulla voit kehittää omaa osaamistasi, löytää hyvän yritysidea, kehittää omaa yritystäsi, keksiä sinulle soveltuvan koulutusalan tai työllistyä yritykseen. Mikäli olet nyt koulussa, työpajalla tai työkkärin kuviossa, kysy mukaan pääsyä opettajalta/ohjaajalta/TE-palveluista. Kaikki on aina neuvoteltavissa.

Paikka ja ajankohta

Valmennuspäivät toteutetaan Lempäälässä 
24.-25.3. klo 9-15
7.-8.4. klo 9-15
21.-22.4. klo 9-15
5.-6.5. klo 9-15
27.-28.5. HUOM klo 13-18
9.-10.6. klo 9-15

Hae mukaan ilmaiseen valmennukseen ilmoittautumalla tästä.

 

Lisätiedot
Tarja Sovijärvi
Valmentaja 
0442780472
tarja.sovijarvi@mcid.fi